Uzun süredir bloğu yenileyemiyorum bol bol dinleniyorum sanki çok yoruluyormuşum gibi:) Blograzzide tanıma fırsatı bulduğum arkadaşım bir hoş sada beni mimlemiş kendisine teşekkürlerimi gönderiyor hemen mimi cevaplıyorum...
Kalbinizi çalan eylemsel hareketler ..
Mutlu bir beraberlik için, karşı cinsten beklentileriniz nelerdir?
Kısa ve öz bir cevap olucak ama ;
Ben saygı istiyorum karşımda efendi birini görmek istiyorum...Benim için hayatta en önemli olan huzuru istiyorum...
Teşekkürler arkadaşım...
PORTAKALLI MOZAİK
2 adet portakal
1 paket pötibör bisküvi
2 kahve fincanı un
500 gram süt
yarım su bardağı şeker
yarım paket margarin
1 adet yumurta
1 paket vanilya
YAPILIŞI:
Portakal sıkılarak suyu alınır.Bisküviler ezilerek portakal suyuna karıştırılır.Yumurta,şeker,un ve süt muhallebi kıvamında pişirilir.Ilıyınca içine eritilmş margarin eklenir.Önceden portakal suyunda ezilmiş bisküviler karışıma katılır.Folya kağıt serdiğimiz kek kalıbına dökülür.Buzdolabına konup donması için bekletilir.Yeneceği zaman
KURU BİBER KIZARTMASI
yarım kilo kurutulmuş uzun acı sivri biberlerden:)
yağ
yoğurt
sarımsak
YAPILIŞI:
Kurutulmuş biberlerimizi makarna haşlar gibi haşlarız.Haşlanan biberlerimizin süzgeçte suyunun süzülmesi için bekletiriz.Kızdırılmış yağda kızartırız.Üzerine yoğurtlu sarımsak dökeriz.Afiyet olsun..
38 yorum:
sabah sabah süperrrrrr kız bayıldım kızartmalar bnm olsa kilo almam lazımda:))eline saglık canımcvım afiyet olsunn
hepsi birbirinden güzel ama ben kızartmadan alayım biraz eline sağlık
bu boş oturmuş halinmi canım ellerıne saglık
ayyy kızarmış büberleri görünce mozigiyi pas geçtim bi anda allarine salık afiyetler olsun kocaman sevgiler.
Portakallar iyice kendinden geçmeden denemek lazım:)
Ama arkadaşım nazizane bir öneri,bir daha bu tarz şeyler yaparken sakın folyo kullanma. Yağlı kağıt veya streç kullan. Folyonun direk yiyeceklerle teması bizim için çok tehlikeli:(
Biberlerde rengarenk ne güzel görünüyorlar:)
Ellerine sağlık hepsi için,
huzurlu pazarlar..
PORTAKALLI MOZAİK HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK, EN KISA ZAMANDA DENİYCEM.
Çok değişik iki tarif güzel görünüyorlar ellerinize sağlık bende deneyeceğim.Sevgilerimi gönderiyorum..
kuru biber kızartması süper görünüyor:))
bizi oralarda hep kuruturlar ama hiç yemedim
kurubiber kızartması ben hiç yemedimmmm...kesin çok şey kaçırmışım:) portakallı mozaikte nefis olmuş.
ellerine kollarına sağlık canımmm
çok çok çok öptümmmm
Bu kizartiginiz biberleri yumsacik disicitir citir tas firin ekmeyinin kusesine bol bir kepce koyum.iyice bastiripmm AFIYETLE YIYCEKSINIZ.Izninle hayalerimi yazdim.ellerine saglik canim
kuru biber kızartmasına bayılırım ellerine sağlık.
Canımmm benimmm harika bir cevap ve lezzetler ellerine sağlık kocama
öptüm ablacım seniii
Bayılırımmm biber kızartmasına eline sağlık canım bu yaz bende kurutacağım inşallah.
elinize saglik..... bu aralar bende de bir tatli krizi vurdu gidiyor... Potibor biskuvi de cok ise yariyor tatlilarda.Sevgiler, medinem
biberler çok harika yaz aylarında en çok yapılan yemek kuru biberi güneştemi kuruttunuz.Kardeşim ellerine sağlik Okumuş olduğun kitapları okumuş biri olarak
sizi tebrik ederim
candancım portakallı olması ne güzel bir fikir..mis gibi kokuyordur eminim..biber kızartmasınada bayılırım ölürüm..ama ben tembel yazdan hazırlamadımki:( neyse bu görüntüde yeter:) ellerine emeğine sağlık arkadaşım..sevgiyle kal..öptüm..
ellrine sağlık canım .bende kalıbın içinde foryoyu görür görmez ne oluyor ya dedim okuyunca şeklin kolay çıkması için oldugunu anladım .sevgiler
candancım biberler çok güzel ellerine sağlık hiç kuru biberden bilmiyordum kızartmayı fakat birşey sorucam haşladığımız için nekadar süzsekte sudan dolayı kızartırken sorun yaşamıyormusun yağ sıçramasında.yaa özel bir önerin varmı teşekkürler canım şimdiden
Ellerıne saglık canım.Guzel bır hafta dılıyorum.Sevgıler..
canım biberler nefis...
helede mozaik süper...portakallı hiç denemedim....ellerine sağlık...en kısa zamanda deneyeceğim...
öpüyorum seni...
Yine döktürmüşsün .eline sağlık.
slm canım ellerine sağlık geçenlerde kahvaltıya davetliydim kızarmayı ilk defa yedim bu sen kuruup bende yaparım inşallah detaylı tarifte harika oldu saolasın:)biz herşeyin kurutulmuşunu çok severiz ailecek çeşit oldu bizim için .sevgiler
Çok güzel görünüyorlar.
İyi haftalar canım.
Sevgiler.
Ellerine sağlık.Hele şu kuru biber olayı beni bitirdi.Bayılırım yaaa.Pastanda süper olmuş.Sevgiyle...
ellerine sağlık canım.nefis olmuşlar.sevgilerimle...
Yememeye çalışıyorum ama kızartmaya bayılıyorum:)Ellerinize,emeğinize sağlık..
hamileliğim nedeniyle çok sevdiğim acı biberlere vada ettim. doğumdan sonra mutlaka deniycem. portakallı mozaik bir harika görünüyor. ellerine sağlık canım. iyi haftalar, sevgiler...
Harika olmuş ikiside!portakallı mozaik tarifini çok de beğendim,görüntülerde şahane!ellerine sağlık canım sevgiler.
ikisi de tam benlik valla. ama portakallı mozaik cok ilgimi çekti. hele şimdi burnuma portakal çiçeği kokuları gelirken...
canııımmmm ellerine sağlık ikiside sevdiğim tatlar mmmm nefis görünüyor.sevgiler
ızartmanın kokusu taaa buralara geldi ellerine sağlık yazın kızartmayı çokk seviyorum karışık kızartma bide üzerine domates soss offffffyemede yanında yat tabii yatabilirsen:)))))))
PORTAKALLI MOZAİK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.
CANIM BENDE BLOGERE GEÇTİM.
SEVGİLER...
Bahar carmis olabilir mi? Baharin verdigi tatli yorgunluk ve tembellik bende de var ama derslerim su an dinlenmeme izin vermiyor:)
Final sinavlarimiz basladi ve ben inanilmaz yogunum. uzun zamandir ziyaret edemedigin siteni ancak simdi soyle bir bakma sansim oldu. Portakalli mozaik cok guzel gorunuyor. Senin yaptiklarin her zaman begenmisimdir zaten:) Simdilik deniyemiyorum ama su yogun gunlerim bir gecsin yapacagim baya tarif var.
Ellerine saglik
Candancım mozaik pastayı portakallı yapmak ne harika bir fikir, mutlaka deneyeceğim:).
Kuru biber kızartması bir de acı biberlerden yapılmışsa tam benlik:)).
Ellerine sağlık canım.
Sevgiler, öpücükler....
aslı
İkisi de birbirinden güzel olmuş.Ellerine sağlık.Ama o kızartma mahvetti beni gecenin bu saatinde.:((
ellerine sağlık canımcım hayırlı cumalar
portakalli mozaik tarifinizi cok begendim, cok guzel gozukuyor cok da degisik bir tadi vardir eminim
deneyecegim!!
tesekkurler:)
Yorum Gönder