11 Aralık 2008 Perşembe

TAVUK GÖVEÇ


Malzemeler:

2 adet tavuk göğsü

2 adet yeşil sivri biber

1 adet soğan

1 adet sarımsak

arzuya göre 1 tane patates eklenebilir

1 domates

Yapılışı:

tencereye sırayla önce soğanları sonra biberleri tavuğu patatesi en son olarakda domatesi doğruyor en üstede 1 sarımsağı rendeliyor tuzunu karabiberini elkiyor kapağını kapatıp kendi saldığı suyuyla kısık ateşte biraz pişmesini bekliyorum.Daha sonra 1 bardak sıcak su ilave edip kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum.AFİYET OLSUN.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

samımı olarak soyluyorum hepsı cok guzel ellerınıze saglık tavuk guvecı cok severız tagunun guvec turu olması taguvun lezzetını gostermesı demek