Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü
2 adet yeşil sivri biber
1 adet soğan
1 adet sarımsak
arzuya göre 1 tane patates eklenebilir
1 domates
Yapılışı:
tencereye sırayla önce soğanları sonra biberleri tavuğu patatesi en son olarakda domatesi doğruyor en üstede 1 sarımsağı rendeliyor tuzunu karabiberini elkiyor kapağını kapatıp kendi saldığı suyuyla kısık ateşte biraz pişmesini bekliyorum.Daha sonra 1 bardak sıcak su ilave edip kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum.AFİYET OLSUN.
1 yorum:
samımı olarak soyluyorum hepsı cok guzel ellerınıze saglık tavuk guvecı cok severız tagunun guvec turu olması taguvun lezzetını gostermesı demek
Yorum Gönder